Rinse the liver thoroughly under running water. Wash all the vegetables and peel the onions. Remove the butter from the refrigerator in advance so that it becomes soft.
Тщательно промойте печень под проточной водой. Помойте все овощи и очистите лук. Заранее выложите масло из холодильника, чтобы оно стало мягким.
For the omelette, beat the eggs in a separate bowl, add mayonnaise, chopped dill and basil, add pepper to taste and bring until smooth.
Для омлета в отдельной миске взбейте яйца, добавьте к ним майонез, измельченный укроп и базилик, добавьте перец по вкусу и доведите до состояния однородности.
Finely chop the liver. Add salt and pepper to taste to the flour and bread the resulting pieces. Heat a frying pan with 50 g of oil and fry the liver until cooked, the pieces should be covered with a golden crust.
Мелко нарежьте печень. Добавьте в муку соль и перец по вкусу и запанируйте получившиеся кусочки. Разогрейте сковороду с 50 г масла и обжаривайте печень до готовности, кусочки должны покрыться золотистой корочкой.
Remove the finished liver from the frying pan and fry the onions and carrots in it. The onion should be cut into half rings, and the carrots can be grated on a coarse grater. Pass the cooled liver and vegetables through a meat grinder and add the remaining oil to them, salt and pepper to taste. Beat everything in a blender.
Снимите готовую печень со сковороды и на ней же обжарьте лук и морковь. Лук должен быть нарезан полукольцами, а морковь можно потереть на крупной терке. Остывшие печень и овощи пропустите через мясорубку и добавьте к ним остатки масла, посолите и поперчите по вкусу. Взбейте все в блендере.
Place the omelette dough on a baking sheet lined with baking paper and bake in an oven preheated to 200℃ for 15 minutes. Place an even layer of pate on the finished omelette and roll up. Wrap the finished roll in foil or baking paper and place it in the refrigerator for 2 hours to set.
Выложите тесто для омлета на противень застеленный пекарской бумагой и запекайте в предварительно разогретой до 200℃ духовке 15 минут. Выложите на готовый омлет равномерный слой паштета и сверните рулет. Заверните готовый рулет в фольгу или пекарскую бумагу и поставьте в холодильник на 2 часа, чтобы он застыл.
Serve the finished dish cut into portions and garnished with fresh herbs, such as dill and basil.
Подавайте готовое блюдо нарезанным на порционные кусочки с украшением из свежей зелени, например, укропа и базилика.