Sift the flour. Boil the water. Grate the nuts or simply chop them into small pieces.
Просейте муку. Вскипятите воду. Натрите орехи или просто расколите на мелкие кусочки.
Beat 2 eggs with a pinch of salt and sugar. Pour in the milk and, stirring constantly, add the sifted flour, baking powder and cocoa. Mix until smooth. Then immediately pour in ½ cup of boiling water, stir and add oil.
Взбейте 2 яйца со щепоткой соли и сахаром. Влейте молоко и, постоянно помешивая, всыпайте просеянную муку, разрыхлитель и какао. Смешайте до однородности. Затем сразу влейте ½ стакана кипятка, размешайте и добавьте масло.
Pour a thin layer of dough into a well-heated frying pan without oil and fry on both sides until golden brown. The pancakes should not be very thin so as not to tear, but not too thick. Also, don't fry the pancakes until they are set, because you won't be able to wrap the filling in them.
На хорошо разогретую сковороду без масла налейте тесто тонким слоем и жарьте с двух сторон до золотистости. Блинчики должны быть не очень тонкими, чтобы не порваться, но и не слишком толстыми. Также не жарьте блинчики до затвердевания, потому что в них нельзя будет завернуть начинку.
For the filling, grind the cottage cheese through a sieve and mix with vanilla, sugar and sour cream. Place the cooled pancake on the work surface and spread with curd filling, put another pancake and more filling on top, you should get 5 layers in total.
Для начинки перетрите творог через сито и смешайте с ванилином, сахаром и сметаной. На рабочую поверхность выложите остывший блинчик и намажьте творожной начинкой, сверху положите еще блинчик и еще начинку, всего должно получиться 5 слоев.
Place all the remaining filling and whole bananas on the last pancake, sprinkle with grated nuts and roll, leave in the refrigerator for 2-3 hours.
На последний блинчик выложите всю оставшуюся начинку и цельные бананы, посыпьте тертыми орешками и сверните рулет, оставьте в холодильнике на 2-3 часа.
Serve the roll cut into portions. You can pour chocolate sauce on top of the dessert and decorate with remaining nuts.
Подавайте рулет разрезанным на порционные кусочки. Можно полить десерт сверху шоколадным соусом и украсить остатками орехов.