Sift flour and baking soda into a large bowl. Wash the lemons and remove the eggs from the refrigerator in advance.
Просейте муку и соду в большую миску. Помойте лимоны, заранее достаньте яйца из холодильника.
Mix eggs, flour, condensed milk and soda. Mix well.
Смешайте яйца, муку, сгущенное молоко и соду. Хорошо перемешайте.
Peel and grate the lemons. Mix them with sugar, wait until the sugar is completely dissolved.
Лимоны очистите и натрите на терке. Смешайте их с сахаром, подождите пока полностью растворится сахар.
Place the dough on parchment paper, spreading it evenly. Place in an oven preheated to 180°C for 20 minutes.
На пергаментную бумагу выложите тесто, равномерно распределив. Отправьте на 20 минут в предварительно разогретую до 180 °C духовку.
Carefully spread the filling onto the hot crust and quickly roll it into a roll.
Аккуратно на горячий корж нанесите начинку и быстро сверните в рулет.
Let the roll cool and serve, garnished with berries or fruit.
Дайте рулету остыть и подавайте, украсив ягодами или фруктами.