Sift flour with baking powder, wash and dry the berries. Remove the eggs from the refrigerator in advance to allow them to come to room temperature.
Просейте муку с разрыхлителем, помойте и обсушите ягоды. Заранее достаньте яйца из холодильника, чтобы они согрелись до комнатной температуры.
Beat eggs, sugar, vanilla sugar well with a mixer. Add flour and baking powder and mix gently with a spoon.
Хорошо взбейте миксером яйца, сахар, ванильный сахар. Добавьте муку с разрыхлителем и аккуратно перемешайте ложкой.
Place the mixture on parchment paper, smooth it out and place in an oven preheated to 180°C for 20 minutes.
На пергаментную бумагу выложите смесь, разровняйте и отправьте в разогретую до 180 °C духовку на 20 минут.
Wrap the warm biscuit and paper into a roll. Cover the top with a towel and leave to cool.
Теплый бисквит вместе с бумагой заверните в рулет. Накройте сверху полотенцем и оставьте остывать.
Pour gelatin with water and leave to swell for 15 minutes. Whip the cream with sugar and slowly mix with the gelatin with a spoon. Add berries.
Желатин залейте водой и оставьте набухать на 15 минут. Взбейте сливки с сахаром и потихоньку перемешайте с желатином ложкой. Добавьте ягоды.
Unwrap the biscuit, remove the paper and apply cream, roll back tightly. Spread the remaining cream on top of the roll.
Бисквит разверните, уберите бумагу и нанесите крем, плотно сверните обратно. Намажьте сверху рулет остатками крема.
Serve the roll by cutting into pieces and garnishing with a sprig of mint.
Подавайте рулет, нарезав на кусочки и украсив веточкой мяты.