Wash and dry the Chinese cabbage. If necessary, remove the bones from the fish using tweezers.
Помойте и обсушите пекинскую капусту. Если необходимо, достаньте косточки из рыбы при помощи пинцета.
Chop the bacon and fry over low heat, stirring for 7 minutes. Transfer to a napkin to absorb excess fat.
Нарежьте бекон и обжарьте на слабом огне, помешивайте 7 минут. Переложите на салфетку, чтобы впитался лишний жир.
Sprinkle the fish with salt and pepper on both sides. Fry in the same pan for 5 minutes on each side. Transfer to a plate.
Рыбу посыпьте солью и перцем с двух сторон. Обжарьте в той же сковороде по 5 минут с каждой стороны. Переложите на тарелку.
Cut the cabbage into arbitrary pieces and place in the same frying pan, add vinegar and simmer for 10-15 minutes, stirring occasionally. Add bacon and salt and pepper. Cook for 6 minutes.
Нарежьте произвольными кусочками капусту и положите в ту же сковороду, добавьте уксус и тушите 10-15 минут, иногда помешивайте. Добавьте бекон и соль, перец. Готовьте 6 минут.
Place a bed of cabbage on a plate, then place the bacon and fish on top. Pour over the pan juices.
Выложите на тарелку подушку из капусты, затем положите бекон, а на него рыбу. Полейте соком из сковороды.