Sift the flour, wash the zucchini and cut off the tails, peel the garlic.
Просейте муку, помойте кабачки и срежьте хвостики, очистите чеснок.
Grate the zucchini and add salt. Let stand for 10 minutes, then squeeze lightly and drain off the juice. Add the eggs to the zucchini and mix well.
Кабачки натрите на терку, посолите. Дайте постоять 10 минут, потом слегка отожмите и слейте выделившейся сок. Добавьте к кабачкам яйца, хорошо перемешайте.
Add flour and mix thoroughly. The dough will be like pancakes.
Добавьте муку и тщательно перемешайте. Получится тесто, как на оладьи.
Place the mixture on parchment paper and place in the preheated oven for 15 minutes.
Выложите смесь на пергаментную бумагу и отправьте в разогретую духовку на 15 минут.
Carefully wrap the roll while it is still warm without removing the paper, cover it with a towel.
Аккуратно заверните рулет, пока он еще теплый не снимая бумаги, накройте его полотенцем.
While the base is cooling, make the filling. Finely grate the cheese, mix it with cottage cheese, garlic, sour cream and salt. Unroll the roll, add the filling and roll back.
Пока основа остывает, сделайте начинку. Мелко натрите сыр, смешайте его с творогом, чесноком, сметаной и солью. Разверните рулет, выложите начинку и сверните обратно.
To make the roll even more appetizing, trim the edges and add fresh, finely chopped parsley.
Чтобы сделать рулет еще более аппетитным, обрежьте края и добавьте свежую мелко нарубленную петрушку.