Rinse the beef liver under cool running water and dry with paper towels, remove the films. Wash and break the eggs into a deep bowl. Prepare the necessary utensils and remaining ingredients. Heat the oil.
Промойте говяжью печень под прохладной проточной водой и просушите бумажными полотенцами, снимите пленки. Помойте и разбейте яйца в глубокую миску. Приготовьте необходимую посуду и оставшиеся ингредиенты. Разогрейте масло.
Beat the prepared meat, covering it with cling film. Do this carefully, the meat should not be damaged. Cut the chopped meat into equal pieces about 1-2 centimeters thick. Season with salt and pepper to taste.
Заготовленное мясо отбейте, накрыв его пищевой пленкой. Делайте это аккуратно, мясо не должно повредиться. Разрежьте отбитое мясо на равные куски примерно по 1-2 сантиметров толщиной. Приправьте солью и перцем по вкусу.
Beat the eggs until smooth, using a whisk, not a mixer. Dip the seasoned meat in flour, then bread it in egg. Fry the chops in preheated oil on each side, making sure the meat does not burn.
Взбейте яйца до однородности, делайте это венчиком, а не миксером. Приправленное мясо опустите в муку, потом запанируйте в яйце. Жарьте отбивные на заранее разогретом масле с каждой стороны, следите, чтобы мясо не пригорело.
To present beautifully and complement the beef with flavor and health, place lettuce leaves, a couple of pieces of chops and a portion of mashed potatoes on a flat dish. Cut fresh vegetables into small pieces and carefully place them around the perimeter. To serve at the holiday table, replace mashed potatoes with country-style baked potatoes.
Для красивой подачи и дополнения говядины вкусом и пользой, выложите на плоскую посуду листья салата, пару кусочков отбивных и порцию картофельного пюре. Нарежьте небольшими кусочками свежие овощи и аккуратно выложите их по периметру. Для подачи к праздничному столу замените картофельное пюре на запеченный картофель «по-деревенски».