Sift the flour, pour 1 tbsp of coffee. hot water. Separate the yolks. Melt the butter.
Просейте муку, залейте кофе 1 ст.л. горячей воды. Отделите желтки. Сливочное масло растопите.
Beat eggs, condensed milk and brewed coffee with a mixer. Then add butter, salt and flour. Combine baking soda and lemon juice separately in a spoon and then add to the mixture. Mix well.
Взбейте миксером яйца, сгущенное молоко и заваренный кофе. Затем добавьте сливочное масло, соль и муку. Соду и сок лимона отдельно соедините в ложке и затем добавьте в смесь. Хорошо перемешайте.
Spread the mixture evenly on parchment paper or a silicone mat and place in an oven preheated to 180°C for 15 minutes. Roll the cake into a loose roll along with the paper and leave to cool.
Равномерно выложите смесь на пергаментную бумагу или силиконовый коврик, отправляйте в разогретую до 180 °C духовку на 15 минут. Корж сверните в неплотный рулет вместе с бумагой и оставьте так остывать.
Grind the yolks, flour, sugar and starch in a bowl. In a saucepan over low heat, combine milk, coffee, and starch mixture. Stir constantly until thickened.
Разотрите в миске желтки, муку, сахар и крахмал. В кастрюле на небольшом огне смешайте молоко, кофе, крахмальную смесь. Постоянно помешивайте до загустения.
Cream butter and sugar and add to mixture. Mix well and let cool.
Сливочное масло взбейте с сахаром и добавьте в смесь. Хорошенько перемешайте и дайте остыть.
Apply the cream to the cake, leaving some space around the edges, and roll into a tight roll. Decorate the top with the remaining cream.
Нанесите крем на корж, оставляя место по краям, сверните в плотный рулет. Остатками крема украсьте сверху.
When serving, sprinkle with powdered sugar and cut into pieces.
При подаче посыпьте сахарной пудрой и нарежьте на кусочки.