Wash the chicken liver, remove excess veins and films, cut into small pieces. Boil chicken eggs, peel them.
Помойте куриную печень, очистите от лишних прожилок и пленок, нарежьте на небольшие кусочки. Отварите куриные яйца, очистите их.
Place the chicken liver in a frying pan, fry over medium heat for 15 minutes, then add the onion, cut into half rings, and chopped garlic.
Выложите куриную печень в сковороду, обжаривайте на среднем огне в течение 15 минут, затем добавьте лук, нарезанный полукольцами, и измельченный чеснок.
Cool the fried chicken liver, then pass it through a meat grinder until it acquires a uniform consistency. Place the resulting mass on film and smooth it out.
Обжаренную куриную печень остудите, затем пропустите ее через мясорубку, чтобы она приобрела однородную консистенцию. Выложите полученную массу на пленку, разровняйте.
Grate the cheese and chicken eggs. Mix until smooth, add salt and pepper to taste. Apply the resulting mixture as a second layer.
Натрите сыр и куриные яйца. Смешайте, чтобы получить однородную консистенцию, добавьте соль и перец по вкусу. Выложите полученную смесь вторым слоем.
Wrap the film so that you get a roll, carefully twist it at the ends and shake it several times to make it more dense. Place in the refrigerator for at least 1-2 hours, preferably overnight.
Заверните пленку таким образом, чтобы получился рулет, тщательно закрутите его с концов и несколько раз встряхните, чтобы он стал более плотным. Положите в холодильник минимум на 1-2 часа, а лучше на ночь.
Cut the roll into small pieces, garnish with cilantro sprigs and green onions.
Нарежьте рулет небольшими кусочками, украсьте веточками кинзы и перьями зеленого лука.