Peel the garlic. Wash and dry the eggplants and dill.
Очистите чеснок. Помойте и обсушите баклажаны и укроп.
Cut the eggplants into thin slices and roll in flour. Place in a frying pan with plenty of oil and fry on both sides until slightly golden brown. Then place the cooked eggplants on a paper towel to remove the oil.
Нарежьте баклажаны тонкими пластинами и обваляйте в муке. Поместите на сковороду с большим количеством масла и жарьте с обеих сторон до слегка золотистой корочки. Затем выложите готовые баклажаны на бумажное полотенце, чтобы удалить масло.
Crush or finely chop the garlic, grate the cheese on a fine grater and chop the dill. Add salt and pepper to taste, season the mixture with mayonnaise.
Раздавите или мелко нарубите чеснок, натрите сыр на мелкой терке и измельчите укроп. Добавьте соль и перец по вкусу, заправьте массу майонезом.
Place the slices of fried eggplant on a board and spread the filling on them in an even layer, roll into rolls. If necessary, secure the rolls with toothpicks or skewers.
Переложите ломтики обжаренных баклажанов на доску и выложите на них начинку равномерным слоем, скрутите рулетики. При необходимости закрепите рулетики зубочистками или шпажками.
Serve the finished appetizer on a bed of lettuce or chopped dill.
Подавайте готовую закуску на подушке из листового салата или измельченного укропа.