Sift the flour.
Просейте муку.
In a large bowl, combine water, salt and oil. Gradually add flour, stirring constantly to avoid lumps. Knead the dough thoroughly and leave to stand for 30 minutes, covered with a towel.
В большой миске смешайте воду, соль и масло. Постепенно добавляйте муку, постоянно помешивая, чтобы избежать образования комочков. Тщательно вымесите тесто и оставьте постоять на 30 минут, предварительно накрыв полотенцем.
Finely chop the cabbage and mix with grated carrots, add salt to taste and pour in tomato juice. Place the filling in a frying pan and simmer, covered, over low heat until soft.
Мелко порубите капусту и смешайте с тертой морковью, посолите по вкусу и залейте томатным соком. Переложите начинку в сковороду и тушите под крышкой на медленном огне до мягкости.
Divide the settled dough into equal portions and roll into balls. Roll each ball into a rectangular layer and place the filling on one of the long edges. Roll the rolls, place them on a baking sheet and bake in an oven preheated to 180 ℃ for 20 minutes.
Разделите отстоявшееся тесто на равные порции и скатайте в шарики. Раскатайте каждый шарик в прямоугольный пласт и выложите начинку с одного из длинных краев. Сверните рулетики, переложите их на противень и выпекайте в разогретой до 180 ℃ духовке 20 минут.
Sprinkle Moldavian pies “Verzere” with fresh herbs and serve with sour cream.
Молдавские пирожки «Вэрзэре» посыпьте свежей зеленью, также подать со сметаной.