Wash the greens, boil and peel the eggs. Wash and cook the rice.
Помойте зелень, сварите и очистите яйца. Промойте и сварите рис.
Finely chop the onion and parsley. Mix minced meat, rice and chopped herbs. Add spices and one raw egg, mix well.
Мелко нарежьте лук и петрушку. Смешайте фарш, рис и нарезанную зелень. Добавьте специи и одно сырое яйцо, хорошо перемешайте.
Take a sheet of foil and grease it with oil. Place the minced meat in a rectangle, place the eggs in the middle, close to each other.
Возьмите лист фольги и смажьте его маслом. Выложите в виде прямоугольника фарш, посередине, вплотную друг к другу положите яйца.
Using foil, carefully roll the roll so that the eggs are not visible. Then bake in an oven preheated to 180°C for 60 minutes. Then open the foil and leave for another 20 minutes.
Используя фольгу, аккуратно сверните рулет, чтобы яиц не было видно. Затем отправьте запекаться в разогретую до 180 °C духовку на 60 минут. После раскройте фольгу и отправьте еще на 20 минут.
When the roll has cooled well, cut into pieces and serve with fresh vegetables.
Когда рулет хорошо остынет, нарежьте на кусочки и подавайте со свежими овощами.