Wash the vegetables and herbs, dry them, if the carrots are long, grate them.
Помойте овощи и зелень, обсушите, если морковь длинная, то натрите ее на терке.
Finely chop the radish and onion. Add carrots, oil and stir. Salt and pepper.
Мелко нарежьте редис и лук. Добавьте морковь, масло и перемешайте. Посолите, поперчите.
Unroll the pita bread, add the filling, then roll it into a roll. Fry in a frying pan on both sides for about 5-7 minutes over low heat, cover with a lid.
Лаваш разверните, наложите начинки, затем скрутите рулет. Обжарьте на сковороде с двух сторон около 5-7 минут на медленном огне, накрыв крышкой.
Serve garnished with herbs and add cream cheese or sour cream sauce as an addition.
Подавайте украсив зеленью и предложив в качестве дополнения сливочный сыр или сметанный соус.