Wash the beef and trim the veins and skin. Wash the mushrooms.
Помойте говядину и обрежьте жилки, кожу. Вымойте грибы.
Cut the meat across the grain into small strips. Then roll them in flour.
Нарежьте мясо поперек волокон на маленькие полоски. Затем обваляйте их в муке.
Cut the champignons into small pieces. Melt half the butter in a saucepan and add the mushrooms. Simmer until mushroom juice releases. Then drain it into a bowl and continue frying the mushrooms.
Шампиньоны нарежьте на небольшие кусочки. Растопите в сотейнике половину масла и добавьте грибы. Тушите до выделения грибного сока. Затем слейте его в миску, а грибы продолжайте жарить.
Mix mustard, sour cream, mushroom juice, salt and pepper in a bowl. Add to mushrooms.
Смешайте в миске горчицу, сметану, грибной сок, соль, перец. Добавьте к грибам.
Place the meat in a heated frying pan with oil. Stirring constantly, cook over high heat for 5 minutes. Then add the meat to the mushrooms and simmer for 3-5 minutes.
Выложите мясо в разогретую сковороду с маслом. Постоянно помешивая, готовьте на сильном огне 5 минут. Затем добавьте мясо к грибам и тушите 3-5 минут.
This dish can be served with mashed potatoes or rice.
Это блюдо можно подать с картофельным пюре или рисом.