Cut the meat into small pieces up to 4 cm in length.
Нарежьте мясо на небольшие кусочки размером до 4 см в длину.
Heat a frying pan, add a little oil for frying and heat well. Add the meat pieces, reduce the heat to low, and fry for 10 minutes.
Разогрейте сковороду, добавьте немного масла для обжаривания и хорошо разогрейте. Добавьте кусочки мяса, уменьшите огонь до минимума, и обжаривайте на протяжении 10 минут.
Cut the onion into cubes, add it to the frying pan with the meat, fry over low heat for no more than 8-10 minutes. Mix mayonnaise with sour cream and pour it into the pan.
Нарежьте лук кубиками, добавьте его в сковороду к мясу, обжарьте на небольшом огне, не более 8-10 минут. Смешайте майонез со сметаной, влейте его в сковороду.
Simmer the beef stroganoff over low heat for about 10-15 minutes, then add salt, pepper and pressed garlic. After 2-3 minutes, turn off the heat and let the dish stand covered for 10 minutes.
Тушите бефстроганов на минимальном огне около 10-15 минут, затем добавьте соль, перец и пропущенный через пресс чеснок. Через 2-3 минуты выключите огонь и дайте блюду постоять под крышкой 10 минут.
Serve the beef stroganoff chilled, sprinkle with dill if desired, or add a few sprigs of cilantro for garnish.
Подавайте бефстроганов охлажденным, при желании присыпьте укропом или добавьте несколько веточек кинзы для украшения.