Rinse the meat and trim the veins. Peel the garlic, rinse the lingonberries. Prepare the twine and baking sleeve.
Промойте мясо и обрежьте жилки. Очистите чеснок, промойте бруснику. Подготовьте бечевку и рукав для запекания.
Carefully cut the meat lengthwise, but not all the way through. Beat to one thickness. Season the pork with salt and pepper.
Мясо аккуратно разрежьте вдоль, но не до конца. Отбейте до одной толщины. Приправьте свинину солью и перцем.
In a blender, combine lingonberries, cognac and honey, blend until smooth. Add chopped rosemary. Spread the sauce over the meat and carefully roll it up. Tighten the roll with a kitchen tourniquet.
В блендере смешайте бруснику, коньяк и мед, пробейте до однородной консистенции. Добавьте рубленный розмарин. Намажьте мясо соусом и осторожно сверните в рулет. Перетяните рулет кулинарным жгутом.
Place the roll in the sleeve, secure the edges and bake in an oven preheated to 200°C for 80 minutes.
Рулет положите в рукав, закрепите края и запекайте в разогретой до 200°С духовке в течение 80 минут.
Remove the meat, carefully cut the sleeve and pour the released juice over the roll. Place the roll back in the oven and cook for another 10 minutes.
Достаньте мясо, аккуратно разрежьте рукав и полейте рулет выделившимся соком. Снова поставьте рулет в духовку и готовьте еще 10 минут.
Place the roll on a plate, wrap in foil and wait 15 minutes.
Рулет положите на тарелку, заверните в фольгу и подождите 15 минут.
Cut the roll into pieces, garnish with fresh herbs and serve with lingonberry sauce.
Нарежьте рулет на кусочки, украсьте свежей зеленью и подавайте с брусничным соусом.