Separate the whites from the yolks, sift the flour with cocoa. Prepare a silicone baking mat.
Отделите белки от желтков, просейте муку с какао. Подготовьте силиконовый коврик для выпечки.
Beat the whites with half the sugar, the yolks with the remaining sugar. Carefully combine the resulting mixtures. Add flour and cocoa in small portions, stirring. Place a silicone mat on a baking sheet. Pour the dough onto the mat and place in a preheated oven at 180°C. Bake for 12 minutes.
Взбейте белки с половиной сахара, желтки – с оставшимся сахаром. Осторожно соедините полученные смеси. Маленькими порциями, помешивая, добавляйте муку с какао. Положите силиконовый коврик на противень. Вылейте тесто на коврик и поставьте в разогретую духовку до 180°C. Выпекайте 12 минут.
Place the mat with the biscuit on a clean towel. Wrap together with the mat.
Переложите коврик с бисквитом на чистое полотенце. Заверните рулетом вместе с ковриком.
Beat the butter, add condensed milk, cognac, chopped almonds and mix well.
Взбейте сливочное масло, добавьте сгущенное молоко, коньяк, рубленный миндаль и хорошо перемешайте.
Carefully unroll the mat with the biscuit, spread it with cream, leaving some space around the edges. Roll the roll without the mat, and apply the remaining cream on top.
Аккуратно разверните коврик с бисквитом, намажьте кремом, оставьте место по краям. Сверните рулет уже без коврика, а остатки крема нанесите сверху.
Before serving, sprinkle the chocolate roll with powdered sugar and garnish with berries.
Перед подачей посыпьте шоколадный рулет сахарной пудрой и украсьте ягодами.