Rinse and dry the liver in advance, cut it into small pieces, remove all films, ducts and veins.
Заранее промойте и обсушите печень, нарежьте ее на небольшие кусочки, удалите все пленки, протоки и жилки.
Fry small pieces of liver in a large frying pan, then add diced onion. Fry for no more than 10 minutes over medium heat.
Обжарьте в большой сковороде небольшие кусочки печени, затем добавьте лук, нарезанный кубиками. Обжаривайте не более 10 минут на среднем огне.
When the onion turns golden, pour in the sour cream, mix thoroughly with the ingredients, add salt and pepper to taste. Finely chop the garlic and add it. Then turn off the heat and cover with a lid. Let stand for 10 minutes.
Когда лук станет золотистого цвета, влейте сметану, тщательно перемешайте с ингредиентами, добавьте соль и перец по вкусу. Мелко нарежьте чеснок и всыпьте его. Затем выключите огонь и накройте крышкой. Дайте постоять 10 минут.
Serve beef stroganoff with noodles or vermicelli.
Подавайте бефстроганов с лапшой или вермишелью.