Prepare the filling for the roll in advance, grate the onion, finely chop the greens.
Заранее подготовьте начинку для рулета, натрите на терку лук, мелко нарежьте зелень.
In a shallow bowl, mix the minced meat with grated onion, eggs, breadcrumbs, salt and pepper. If you wish, you can add dill or parsley.
В неглубокой емкости смешайте фарш с натертым на терку луком, яйцами, панировочными сухарями, солью и перцем. По желанию можете добавить укроп или петрушку.
Cut the zucchini into thin rectangles of the same size and fry them over low heat. Place fried zucchini on a sheet of lavash and top with roll filling. Roll the pita bread into a roll and place in a baking container.
Нарежьте кабачок на тонкие прямоугольники одинакового размера, обжарьте их на небольшом огне. На лист лаваша выложите обжаренные кабачки, сверху начинку для рулета. Сверните лаваш рулетом, поставьте в емкость для запекания.
Separately mix milk, chicken eggs, kefir and pour the resulting mixture into a baking dish. Bake for about 30 minutes at a temperature of no more than 170 ℃. At the end add grated cheese.
Отдельно смешайте молоко, куриные яйца, кефир и залейте полученную смесь в форму для запекания. Выпекайте около 30 минут при температуре не более 170 ℃. В конце добавьте натертый на терку сыр.
Serve the zucchini roll with meat filling already cooled, carefully cut it into pieces and sprinkle with fresh herbs.
Подавайте рулет из кабачков с мясной начинкой уже остывшим, аккуратно разрежьте его на кусочки и посыпьте свежей зеленью.