Rinse the raisins. Sift the flour.
Промойте изюм. Просейте муку.
Break 3 eggs into a bowl, add 60 g of sugar and beat until fluffy. Cut the bananas into slices and add to the eggs. Add raisins and cottage cheese there.
Разбейте в миску 3 яйца, добавьте в них 60 г сахара и взбейте до пышности. Нарежьте бананы кружочками и добавьте к яйцам. Туда же отправьте изюм и творог.
Spread the pita bread on the table and place the filling on it with an indentation of 2 cm from the edge. Roll up the roll and place it in a baking dish.
Расстелите на столе лаваш и выложите на него начинку с отступом 2 см от края. Скрутите рулет и переложите его в форму для запекания.
Break the remaining egg into a separate container, add 40 g of sugar and sour cream to it, beat until smooth. Pour the resulting filling evenly over the shawarma and place in an oven preheated to 180 ℃ for 30-35 minutes.
Разбейте в отдельную емкость оставшееся яйцо, добавьте к нему 40 г сахара и сметану, взбейте до однородности. Получившейся заливкой равномерно полейте шаурму и отправьте в предварительно разогретую до 180 ℃ духовку на 30-35 минут.
The finished sweet shawarma can be decorated with fresh berries, sprinkled with powdered sugar or topped with whipped cream.
Готовую сладкую шаурму можно украсить свежими ягодами, посыпать сахарной пудрой или полить взбитыми сливками.