Wash the meat and rinse the spinach leaves before cooking.
Помойте мясо и ополосните листья шпината перед готовкой.
Slice the turkey fillet into slices and pound lightly with a kitchen mallet to loosen the grain a bit. Sprinkle the pounded meat on both sides with salt and pepper.
Нарежьте филе индейки на пластинки и слегка отбейте кухонным молотком, чтобы немного раскрыть волокна. Посыпьте отбитое мясо с двух сторон солью и перцем.
Place the turkey fillet on a board and place the stuffing in half, leaving a slight margin from the edges. Fold the sides of the turkey under, covering the spinach, and roll up into a tight log. Do the same with the remaining pieces.
Разложите филе индейки на доске и на половину выложите начинку с небольшим отступом от краев. Подверните боковые края индейки, накрывая шпинат, и сверните плотный рулетик. Точно так же поступите с остальными кусочками.
Place the finished rolls, seam side down, in a preheated frying pan with plenty of oil (so that the bottom is covered) and fry over moderate heat for 4-5 minutes on all sides until golden brown.
Выложите готовые рулетики швом вниз на предварительно разогретую сковороду с большим количеством масла (чтобы дно было покрыто) и обжаривайте на умеренном огне по 4-5 минут со всех сторон до золотистой корочки.
Prepared turkey and spinach rolls can be served with fresh vegetables and garnished with herbs, as well as Greek yogurt and herb sauce.
Готовые рулетики из индейки со шпинатом можно подавать со свежими овощами и украсить зеленью, а также дополнить соусом на основе греческого йогурта и зелени.