Sift the flour.
Просейте муку.
Mix eggs with sugar and beat thoroughly with a mixer or by hand. Add starch, sifted flour and baking powder to them and mix thoroughly.
Смешайте яйца с сахаром и тщательно взбейте миксером или вручную. Добавьте к ним крахмал, просеянную муку и разрыхлитель для теста и тщательно перемешайте.
Preheat the oven to 180℃. Line a baking tray with baking paper and pour the finished dough onto it. Place the pan in the oven and bake for 10 minutes until golden brown. While the cake is still warm, brush it with jam and roll it into a roll.
Заранее разогрейте духовку до 180 ℃. Застелите противень пекарской бумагой и вылейте на него готовое тесто. Поставьте противень в духовку и выпекайте 10 минут до золотистого цвета. Готовый корж, пока он еще теплый, смажьте вареньем и сверните в рулет.
You can serve the roll immediately. You can sprinkle powdered sugar or grated nuts on top, serve with whipped cream or a scoop of ice cream, and decorate the roll with fresh berries.
Подавать рулет можно сразу. Вы можете посыпать его сверху сахарной пудрой или тертыми орехами, а также подавать со взбитыми сливками или шариком мороженого, украсить рулет свежими ягодами.