Remove the meat from the refrigerator in advance. Pat the steak on both sides with a paper towel. Wash the spinach and dry with napkins. Peel and finely chop the garlic. Prepare a frying pan with a thick bottom.
Заранее достаньте мясо из холодильника. Обмакните стейк с двух сторон бумажным полотенцем. Помойте шпинат, обсушите салфетками. Очистите и мелко нарежьте чеснок. Подготовьте сковороду с толстым дном.
Place the steak on a plate, season with salt and pepper, and brush with a little olive oil. Heat a dry frying pan over high heat.
Стейк выложите на тарелку, приправьте солью и перцем, и немного смажьте оливковым маслом. Разогрейте сухую сковороду на сильном огне.
Place the meat in a frying pan and fry on both sides until a crust forms. Reduce heat, add thyme and half the butter. Cook for a couple more minutes. Transfer the meat to a plate and cover with foil.
На сковороду выложите мясо, жарьте с двух сторон до образования корочки. Уменьшите огонь, добавьте тимьян и половину сливочного масла. Готовьте еще пару минут. Переложите мясо на тарелку и накройте фольгой.
Add a little butter to the same pan and fry the chopped garlic.
Добавьте немного сливочного масла в ту же сковороду и обжарьте нарезанный чеснок.
Reduce heat and add spinach. Cook, stirring, until the spinach has reduced in volume. Then add cream and simmer until done. Turn off the heat, season with salt and pepper and stir.
Уменьшите огонь и добавьте шпинат. Готовьте помешивая, пока шпинат не уменьшится в объеме. Затем добавьте сливки и тушите до готовности. Выключите нагрев, приправьте солью, перцем и перемешайте.
Place steak and spinach on a plate. Thinly slice Parmesan and garnish the dish. Season with red pepper if desired.
Выложите на тарелку стейк и шпинат. Нарежьте тонкими ломтиками пармезан и украсьте блюдо. По желанию, приправьте красным перцем.