Peel the onion and chop it finely.
Почистите лук и мелко нарежьте его.
Cut the mushrooms into small pieces and fry them in a frying pan until golden brown. Pour into a small container, add minced meat, breadcrumbs, 2 chicken eggs, and herbs if desired. Mix the resulting filling thoroughly and leave for a while under a lid or towel.
Нарежьте грибы небольшими кусочками, обжарьте их в сковороде до золотистого цвета. Пересыпьте в небольшую емкость, добавьте туда фарш, панировочные сухари, 2 куриных яйца, зелень по желанию. Тщательно перемешайте полученную начинку и оставьте на некоторое время под крышкой или полотенцем.
In a separate container, mix 2 eggs with salt and pepper, pour in the milk and beat thoroughly, then add the flour in small portions. Once all ingredients are thoroughly mixed, heat a frying pan and bake thick pancakes. Fry over medium heat for no more than 7-10 minutes.
В отдельной емкости смешайте 2 яйца с солью и перцем, влейте молоко и тщательно взбейте, затем всыпайте муку небольшими порциями. После того, как все ингредиенты тщательно смешаны, разогрейте сковороду и испеките плотные блинчики. Жарьте на среднем огне не более 7-10 минут.
Spread the foil, place some of the minced meat on it in an even layer, then spread the finished pancake and the rest of the minced meat on top again. Roll everything into a roll and bake the roll for about an hour at 200°C.
Расстелите фольгу, уложите на нее ровным слоем часть фарша, затем разложите готовый блин и сверху еще раз оставшуюся часть фарша. Сверните все в рулет, выпекайте рулет около часа при температуре 200 °C.
Serve meatloaf on a large platter and garnish with herbs.
Подавайте мясной рулет на большом блюде, украшайте пряными травами.