Prepare the necessary ingredients in advance, wash and dry the flounder,
Заранее подготовьте необходимые ингредиенты, промойте и обсушите камбалу,
If the flounder is whole, cut off the head, tail and fins. Cut the fish or fillet it. Make small cuts on the fish, salt and pepper. Sprinkle generously with lemon juice, then brush with oil.
Если камбала целая, отрежьте голову, хвост и плавники. Разделайте рыбу или используйте филе. Сделайте на рыбе небольшие надрезы, посолите и поперчите. Обильно сбрызните лимонным соком, затем смажьте маслом.
Heat a dry frying pan over medium heat, add the steaks and fry for 3-4 minutes. Turn the flounder over and cook for another 3-4 minutes.
Разогрейте сухую сковороду на среднем огне, выложите стейки, обжаривайте 3-4 минуты. Переверните камбалу и готовьте еще 3-4 минуты.
Serve the steaks hot, with a small piece of butter added, and garnish with a sprig of cilantro.
Подавайте стейки горячими, с добавлением небольшого кусочка сливочного масла, украсьте веточкой кинзы.