Prepare a mixer and containers of the required size, preheat the oven to 180˚C.
Подготовьте миксер и нужные по размеру емкости, разогрейте духовку до 180˚С.
Beat the eggs with a mixer, gradually adding sugar until fluffy foam forms.
Миксером взбейте яйца, постепенно добавляя сахар, до образования пышной пены.
Carefully, at lower mixer speeds, add the sifted flour and milk powder. Add baking soda, quenched with vinegar, to the finished mixture and whisk a little more.
Аккуратно, на более низких оборотах миксера, добавьте просеянную муку и сухое молоко. В готовую смесь добавьте соду, погашенную уксусом, и еще немного взбейте.
Grease a baking tray with oil and line with baking paper. Spread the dough evenly onto the baking sheet and place in the oven for 5 minutes. The biscuit should be slightly browned.
Противень смажьте маслом и застелите бумагой для выпечки. Равномерно распределите тесто на противень и поместите в духовку на 5 минут. Бисквит должен слегка зарумяниться.
Place the hot finished sponge cake on a damp towel, brush with your favorite filling and roll up. Place it seam side down and let it cool.
Горячий готовый бисквит выложите на влажное полотенце, смажьте любимой начинкой и сверните рулетом. Поместите его швом вниз и дайте возможность остыть.
The roll can be decorated with nuts, powdered sugar, berries or fruits.
Рулет можно украсить орехами, сахарной пудрой, ягодами или фруктами.