Prepare the necessary utensils and ingredients. Sift flour and baking powder into one bowl. Preheat the oven to 180˚C.
Подготовьте необходимую посуду и ингредиенты. Просейте муку и разрыхлитель в одну посуду. Разогрейте духовку до 180˚С.
Beat the eggs, salt and sugar in a small bowl with a mixer on medium speed for 3 minutes. When the eggs are beaten until fluffy, add the sifted flour and baking powder into them. Stir the mixture for 2 minutes at low speed.
Взбейте яйца, соль и сахар в небольшой миске с помощью миксера на средней скорости в течение 3 минут. Когда яйца взобьются до пышной пены, всыпьте в них просеянную муку с разрыхлителем. Перемешайте смесь на протяжении 2 минут на низких оборотах.
Line a baking tray with baking paper. Pour in the dough, spreading it evenly over the entire surface. Place in the oven and bake for about 15 minutes at 180˚C. After baking, roll it into an even, neat roll and let cool for 5 minutes.
Застелите противень бумагой для выпечки. Влейте тесто, равномерно распределив его по всей поверхности. Отправьте в духовку и запекайте примерно 15 минут при температуре 180˚С. После запекания сверните его в ровный аккуратный рулет и дайте остыть 5 минут.
After the cake has cooled, unroll it and spread it with a thick, even layer of boiled condensed milk. Roll again and refrigerate for 1 hour.
После остывания коржа, разверните его и толстым ровным слоем смажьте вареной сгущенкой. Снова сверните в рулет и уберите в холодильник на 1 ч.
Decorate the top of the roll with condensed milk. If desired, sprinkle with chopped peanuts or other nuts to taste. Cut into portions and serve.
Украсьте рулет сверху сгущенкой. По желанию, посыпьте измельченным арахисом или другими орехами по вкусу. Нарежьте на порции и подавайте.