Boil the eggs hard. Preheat the oven to 180℃. Wash and dry the cabbage, remove the wilted leaves. Peel the garlic.
Сварите яйца вкрутую. Разогрейте духовку до 180 ℃. Капусту вымойте и обсушите, снимите вялые листья. Очистите чеснок.
Chop the cabbage into strips. Cut the sausage into small circles and mix with cabbage in a deep bowl. Also cut the cucumber and eggs into small cubes and add to the cabbage and sausage. Grate the garlic on a fine grater, add 40 g of mayonnaise, salt and pepper, stir.
Нашинкуйте капусту соломкой. Нарежьте колбасу небольшими кружочками и смешайте с капустой в глубокой миске. Огурец и яйца также нарежьте небольшими кубиками и добавьте к капусте с колбасой. Натрите чеснок на мелкой терке, добавьте 40 г майонеза, посолите, поперчите, перемешайте.
Grease a sheet of pita bread with the remaining mayonnaise, spread the filling in an even layer and roll it into a roll. Depending on the size of the baking sheet, it can be cut into 2 parts or left as is.
Смажьте лист лаваша оставшимся майонезом, равномерным слоем выложите начинку и скрутите рулет. В зависимости от размера противня, его можно разрезать на 2 части или оставить как есть.
Place the roll on a baking sheet covered with baking paper and place in a preheated oven, bake for 15-25 minutes at 180 ℃, the pita bread should be browned.
Выложите рулет на противень, застеленный пекарской бумагой, и поставьте в разогретую духовку, запекайте 15-25 минут при температуре 180 ℃, лаваш должен подрумяниться.
The roll can be served either hot or cold. The dish can be supplemented with sauce, for example, garlic or adjika.
Подавать рулет можно как горячим, так и холодным. Блюдо можно дополнить соусом, например, чесночным или аджикой.