Peel and cut the cucumbers into cubes, chop the lettuce, parsley, mint, onion, garlic and jalapeno. Cut the bread into cubes.
Огурцы очистите от кожуры и нарежьте кубиками, порубите салат, петрушку, мяту, лук, чеснок и халапеньо. Нарежьте кубиками хлеб.
Place the cucumber, lettuce, onion, mint, parsley, garlic and jalapeno in a blender bowl and add 3 tbsp. olive oil and lemon juice and beat for about 30 seconds.
В чашу блендера поместите огурец, салатные листья, лук, мяту, петрушку, чеснок и халапеньо, добавьте 3 ст.л. оливкового масла и лимонный сок и пробейте примерно 30 секунд.
Add bread to the resulting puree and let the soup brew for a couple of minutes. Grind for another 5-10 seconds.
Добавьте в полученное пюре хлеб и дайте супу настояться пару минут. Измельчайте еще 5-10 секунд.
The dish should be served chilled in portioned plates. Before serving, garnish each serving with grated cheese and drizzle with olive oil.
Подавать блюдо нужно охлажденным в порционных тарелках. Перед подачей каждую порцию украсьте натертым сыром и сбрызните оливковым маслом.