Rinse the millet cereal thoroughly. Boil water in a kettle.
Тщательно промойте пшенную крупу. Вскипятите воду в чайнике.
Pour boiling water over the cereal and leave for about 10 minutes. Drain the water, rinse the millet again and pour into a pan of suitable size. Pour 400 ml of water into the cereal and bring to a boil. Cook the millet cereal for 15 minutes over low heat, check it for doneness.
Залейте крупу кипятком и оставьте примерно на 10 минут. Слейте воду, снова промойте пшено и высыпьте в кастрюлю, подходящую по размеру. Влейте к крупе 400 мл воды и доведите до кипения. Варите пшенную крупу 15 минут на небольшом огне, проверьте ее на готовность.
Drain the water using a colander and transfer the boiled cereal to a saucepan. Pour in the milk and cook over medium heat for about 5 minutes, stirring constantly so that the cereal does not burn. Also checking its readiness.
Слейте воду с помощью дуршлага, переложите варенную крупу в кастрюлю. Влейте молоко и варите на среднем огне примерно 5 минут, постоянно помешивая, чтобы крупа не пригорела. Так же проверив ее готовность.
Add sugar and salt. Remove the pan from the stove and add vanilla and butter, stir. Cover with a lid and let sit for about 5 minutes.
Добавьте сахар и соль. Снимите кастрюлю с плиты и добавьте ванилин и сливочное масло, перемешайте. Накройте крышкой и дайте настояться около 5 минут.
To give the dish additional taste and beauty, cut bananas and strawberries into small equal pieces. You can grate the chocolate on a fine grater and sprinkle it over the milk soup, or divide it into small pieces and carefully place it along the edge of the plate.
Для придания блюду дополнительного вкуса и красоты, нарежьте на небольшие равные кусочки бананы и клубнику. Шоколад можно натереть на мелкой терке и присыпать им молочный суп, или разделить на небольшие кусочки и аккуратно выложить вдоль края тарелки.