Wash the vegetables, avocado and mint, and then chop them finely. Prepare the necessary utensils. Peel and chop the garlic.
Помойте овощи, авокадо и мяту, а затем мелко нарежьте их. Подготовьте необходимую посуду. Очистите и измельчите чеснок.
Pour pre-chopped vegetables and garlic into a dry blender bowl. Pour in the yogurt, stir until smooth. Then add water, seasonings and hot sauce and stir again.
В сухую чашу блендера высыпьте заранее нарезанные овощи и чеснок. Влейте йогурт, перемешайте до состояния однородной кашицы. Затем добавьте воду, приправы и острый соус, снова перемешайте.
Transfer the gazpacho to a large deep bowl, refrigerate and let stand for 2 hours.
Переложите гаспачо в большую глубокую посуду, поставьте в холодильник и дайте постоять 2 часа.
Classic gazpacho is served with slices of baked bread and chopped herbs.
Классический гаспачо подается с ломтиками печеного хлеба и измельченной зеленью.