Wash the fish under running water and dry with paper towels. Trim the fins with kitchen scissors or carefully do this with a knife.
Помойте рыбу под проточной водой и обсушите бумажными полотенцами. Обрежьте плавники кухонными ножницами или аккуратно сделайте это ножом.
In a deep bowl, mix flour, salt and seasonings. Carefully dip the steaks into the mixture on all sides. Make sure there are no empty spaces left.
В глубокой миске смешайте муку, соль и приправы. Тщательно обмакните стейки в поучившуюся смесь со всех сторон. Проследите, чтобы не осталось пустых мест.
Pre-heat the oil in a frying pan over medium heat. Fry each fish steak in turn on both sides for 5 minutes.
Заранее разогрейте масло в сковороде на среднем огне. Обжарьте каждый рыбный стейк по очереди с обеих сторон по 5 минут.
For a flavorful pink salmon steak, you can choose a side dish of light rice and green peas. Also make a summer salad with fresh vegetables.
Для ароматного стейка из горбуши можно выбрать гарнир из легкого риса и зеленого горошка. Также сделайте летний салат из свежих овощей.