Wash the vegetables and citrus fruits well, peel and finely chop the onion and garlic. Set the grill to heat up.
Хорошо вымойте овощи и цитрусовые, почистите и мелко нарежьте лук и чеснок. Поставьте разогреваться гриль.
Squeeze the juice from the orange and lemon, add the prepared chopped garlic and onion into the juice. Add cumin, paprika and oregano. Mix thoroughly until smooth. Cut the pork into 6 equal pieces and leave to marinate in the mixture.
Выжмите сок из апельсина и лимона, всыпьте в сок заготовленные нарезки чеснока и лука. Добавьте тмин, паприку и орегано. Тщательно перемешайте до однородной массы. Нарежьте свинину на 6 равных кусков и оставьте мариноваться в полученной смеси.
Place all the necessary ingredients for the sauce into a blender bowl and blend until smooth.
Положите в чашу блендера все необходимые ингредиенты для соуса, пробейте до однородности.
Place the marinated pork in a preheated grill pan. Fry until done on each side.
В заранее разогретую сковороду-гриль выложите маринованную свинину. Прожарьте до готовности с каждой стороны.