Wash the meat with running water, dry with paper towels and cut into equal pieces. Wash the vegetables, peel and chop the garlic. Finely chop the onion, cut the carrots into thin strips of 4 centimeters.
Помойте мясо проточной водой, обсушите бумажными салфетками и нарежьте на одинаковые куски. Вымойте овощи, почистите и измельчите чеснок. Мелко нарубите лук, нарежьте морковь тонкими полосками по 4 сантиметра.
Place the chopped onions and carrots in the slow cooker. Place the meat evenly on top.
Сложите нарезанный лук и морковь в емкость медленноварки. Сверху равномерно уложите мясо.
In a deep bowl, thoroughly mix wine, tomato paste, soy sauce, chili pepper, ½ tsp. garlic and ¼ tsp. salt. Carefully pour the sauce over the meat and simmer at low temperature for about 10 hours. Remove the contents of the slow cooker using a slotted spoon.
В глубокой миске тщательно перемешайте вино, томатную пасту, соевый соус, перец чили, ½ ч.л. чеснока и ¼ ч.л. соли. Аккуратно перелейте соус к мясу и тушите на низкой температуре около 10 часов. Достаньте содержимое медленноварки при помощи шумовки.
You can serve mashed potatoes as a side dish for beef tenderloin.
В качестве гарнира к говяжьей вырезке можно подать картофельное пюре.