Wash and dry the beef with paper towels. Wash the greens, finely chop the peeled onion and garlic.
Помойте и обсушите бумажными полотенцами говядину. Вымойте зелень, мелко нарежьте очищенные лук и чеснок.
Cut the bacon and steak into small cubes, do not mix them together. Heat the oil in a saucepan and add the bacon. Fry over low heat until the fat releases. After this, add the chopped beef, increase the heat and fry for 5 minutes until a characteristic crust appears.
Нарежьте небольшими кубиками бекон и стейк, не смешивайте их между собой. Нагрейте масло в сотейнике, положите в него бекон. Жарьте на медленном огне до выделения жира. После этого добавьте нарезанную говядину, увеличьте огонь и обжаривайте на протяжении 5 минут до появления характерной корочки.
Carefully remove bacon and beef from pan using a slotted spoon. Add onion and garlic to the same oil and simmer over low heat, stirring continuously. Pour in wine, add herbs, season to taste.
Аккуратно выложите бекон и говядину из кастрюли при помощи шумовки. В то же масло положите лук и чеснок, тушите на медленном огне, не прекращая помешивать. Залейте вино, добавьте травы, приправьте по вкусу.
Place the meat in the same pan, cover with a lid and simmer for 1.5 hours, stirring occasionally and adding water.
Отправьте мясо в ту же кастрюлю, накройте крышкой и тушите 1,5 часа, изредка помешивая и добавляя воду.
An excellent side dish for meat would be stewed vegetables such as tomatoes, broccoli, and corn.
Отличным гарниром к мясу будут тушеные овощи, такие как помидоры, брокколи, кукуруза.