Prepare the products for pita bread and the necessary containers, place them within easy reach.
Подготовьте продукты для лаваша и необходимые емкости, разместите их в ближнем доступе.
Finely chop the greens and mix with melted cheese. Cut the cucumber and bell pepper into thin strips. Brush the pita bread with the cheese mixture, lay out a row of pepper slices and pieces of pink salmon, and wrap. Then a row of slices of cucumber and pink salmon, wrap again.
Мелко нарежьте зелень, смешайте с плавленым сыром. Огурец и болгарский перец нарежьте тонкой соломкой. Смажьте лаваш сырной смесью, выложите ряд из ломтиков перца и кусочков горбуши, заверните. Затем ряд из ломтиков огурца и горбуши, снова заверните.
Repeat the steps from the previous step until you run out of pita bread. Roll it into a tight roll, wrap it in cling film or foil and place it in the refrigerator to set for 1 hour.
Повторяйте действия из предыдущего шага, пока не закончится лаваш. Сверните плотный рулет, заверните его в пищевую пленку или фольгу и отправьте в холодильник на 1 час настояться.
The finished pita bread should sit in the refrigerator for at least 1 hour, then the dish can be served, cut into pieces and garnished with herbs. You can also complement the dish with garlic, mayonnaise sauce, Tartar sauce or Bechamel.
Готовый лаваш должен настояться в холодильнике как минимум 1 час, потом блюдо можно подавать, нарезав на кусочки т украсив зеленью. Также можно дополнить блюдо чесночным, майонезным соусом, соусом Тартар или Бешамель.