Cut the red onion into 8 equal slices and chop the garlic. Finely chop the parsley and shallots; you only need 0.3 cups of each. Rinse the meat and remove excess moisture with paper towels. Turn on the grill and it should reach high temperature.
Разрежьте красный лук на 8 равных долек, измельчите чеснок. Мелко нарежьте петрушку и лук-шалот, понадобится только 0,3 стакана каждого из этих ингредиентов. Промойте мясо, удалите лишнюю влагу бумажными полотенцами. Включите гриль, он должен разогреться до высокой температуры.
Mix pre-chopped parsley and garlic in a small bowl. Add orange zest there and mix thoroughly. Set aside.
Заранее измельченную петрушку и чеснок смешайте в небольшой посуде. Туда же добавьте цедру апельсина, тщательно перемешивайте. Отложите в сторону.
Sprinkle salt and pepper evenly over steak. Generously oil the grill grate. Place red onion slices and steak on the grill. Fry the beef for 5 minutes on each side.
Равномерно распределите по стейку соль и перец. Обильно смажьте маслом решетку гриля. На решетку выложите дольки красного лука и стейк. Прожарьте говядину по 5 минут с каждой стороны.
Remove the steak from the grill, let it rest for 3-5 minutes to seal in all the juices and prevent the steak from dripping when slicing, then cut into 3cm-long slices.
Снимите стейк с гриля, дайте ему «отдохнуть» в течение 3-5 минут, чтобы все соки запечатались, и при нарезании стейк не потек, затем порежьте на ломтики длиной 3 сантиметра.
In a small saucepan, combine vinegar and shallots. Bring to a boil. Cook for about 7 minutes, after the time has elapsed, pour over the steak slices.
В небольшой кастрюле смешайте уксус и лук-шалот. Доведите до кипения. Варите около 7 минут, по истечению времени полейте ломтики стейка.
To serve the meat beautifully, you can take a large dish into which you carefully place the onions, orange sauce and meat. You can also add a side dish if desired, for example, potatoes in various variations, mushroom sauce, stewed vegetables.
Для красивой подачи мяса, можно взять большое блюдо, в которое аккуратно выложить лук, апельсиновый соус и мясо. Также по желанию можно добавить гарнир, например, картофель в различных вариациях, грибной соус, тушеные овощи.