Thaw the spinach, wash and dry the greens.
Разморозьте шпинат, помойте и обсушите зелень.
Finely chop the spinach and mozzarella (you can grate them). Chop the herbs and garlic. In a separate container, mix spinach, cheese, herbs and garlic.
Мелко нарежьте шпинат и моцареллу (можете натереть на терке). Измельчите зелень и чеснок. В отдельной емкости смешайте шпинат, сыр, зелень и чеснок.
Prepare a baking sheet. Grease, roll out the pizza dough and shape into a 35x25cm rectangle, making sure there are no holes in the dough.
Подготовьте противень. Смажьте маслом, раскатайте тесто для пиццы и сформируйте прямоугольник размером 35х25 см так, чтобы в тесте не было дырочек.
Spread the filling over the surface of the dough, leaving about an inch wide edge of the dough free. Roll the dough along the long side. Place the roll on a baking sheet with the seam facing down.
Распределите начинку по поверхности теста, оставляя свободным край теста шириной примерно в 2,5 см. Сверните тесто рулетом вдоль длинной стороны. Выложите рулет на противень местом соединения вниз.
Bake the resulting roll for 25 minutes in a preheated oven at 200°C until golden brown. Let cool slightly before serving.
Выпекайте получившийся рулет в течение 25 минут в предварительно разогретой духовке при температуре 200 °C до образования румяной корочки. Дайте немного остыть перед подачей.
Cut the roll into portions. If desired, garnish with herbs: dill or parsley.
Нарежьте рулет на порционные кусочки. По желанию украсьте зеленью: укропом или петрушкой.