Arrange all the products conveniently. Prepare a Korean shredder or regular grater, a colander and two deep dishes.
Разложите удобно все продукты. Подготовьте корейскую терку-шинковку или обычную терку, дуршлаг и два глубоких блюда.
Prepare funchose. Pour boiling water over the noodles for 6-8 minutes. Drain the water through a colander and rinse it with water.
Приготовьте фунчозу. Залейте лапшу на 6-8 минут кипятком. Слейте воду через дуршлаг и промойте ее водой.
Start preparing the salad. Grate the cucumbers using a Korean grater. Remove seeds from bell peppers and cut into smaller strips. Peel the garlic and cut into large pieces. Combine the vegetables in a deep bowl, stir and add a little salt. Place the funchose in a bowl with the vegetables. Season the salad with apple cider vinegar, soy sauce, oil and mix.
Начните готовить салат. На корейской терке-шинковке натрите огурцы. Очистите болгарский перец от семян и нарежьте соломкой помельче. Очистите чеснок и порежьте на крупные кусочки. Соедините овощи в глубокой миске, перемешайте и немного посолите. Выложите фунчозу в миску к овощам. Заправьте салат яблочным уксусом, соевым соусом, маслом и перемешайте.
For an impressive serving, place funchose with pepper and cucumber in a beautiful dish and sprinkle with chopped herbs.
Для эффектной подачи выложите фунчозу с перцем и огурцом в красивое блюдо и посыпьте нарезанной зеленью.