Boil the eggs for about 10 minutes, then peel them. Wash the cucumbers and rinse the salad, pat them dry with a paper napkin. Remove cheese and mayonnaise from the refrigerator.
Отварите яйца около 10 минут, затем очистите их от скорлупы. Вымойте огурцы и ополосните салат, промокните их бумажной салфеткой. Достаньте из холодильника сыр и майонез.
Finely chop the washed and dried lettuce leaves. Cucumbers can be sliced using a vegetable peeler or chopped into small cubes. Grate eggs and cheese on a fine grater.
Мелко нарежьте вымытые и обсушенные листья салата. Огурцы можно нарезать слайсами при помощи овощечистки или порубить мелкими кубиками. Натрите яйца и сыр на мелкой терке.
Spread the pita bread and coat it with mayonnaise. Visually divide it into four equal parts and place each filling in the following order: eggs, lettuce, cheese and cucumbers. Salt and pepper to taste.
Расстелите лаваш и промажьте его майонезом. Визуально разделите его на четыре равные части и выложите на каждую начинку в такой последовательности: яйца, салат, сыр и огурцы. Посолите и поперчите по вкусу.
Carefully roll the pita bread into a roll and fold the edges inward. Wrap the finished roll in cling film and refrigerate for at least 1 hour to soak.
Аккуратно сверните лаваш в рулет и заверните края внутрь. Готовый рулет упакуйте в пищевую пленку и поставьте в холодильник минимум на 1 час, чтобы он пропитался.
Serve the rolls with vegetables.
Подавайте рулетики с овощами.