Remove all food from the refrigerator in advance.
Заранее достаньте все продукты из холодильника.
Heat 100 ml of milk to 37°C, add a teaspoon of sugar. Pour in the yeast and leave it for 10 minutes. While they are “waking up,” melt and cool the margarine.
Разогрейте 100 мл молока до 37°С, добавьте туда чайную ложку сахара. Засыпьте дрожжи и оставьте их на 10 минут. Пока они «просыпаются», растопите и остудит маргарин.
In another container, mix the egg, white, 50 grams of sugar, vanilla sugar and the remaining milk. Add cooled margarine and prepared yeast mixture. Gradually add sifted flour. Knead the dough thoroughly, cover and leave in a warm place for 30 minutes.
В другой емкости смешайте яйцо, белок, 50 граммов сахара, ванильный сахар и оставшееся молоко. Добавьте остывший маргарин и готовую дрожжевую смесь. Постепенно всыпьте просеянную муку. Тщательно вымесите тесто, накройте и оставьте в теплом месте на 30 минут.
Pour boiling water over the poppy seeds and leave for 10 minutes, then drain the water and add the remaining sugar. Beat the resulting mixture with a blender until smooth.
Залейте мак кипятком и оставьте на 10 минут, после чего слейте воду и добавьте оставшийся сахар. Полученную смесь взбейте блендером до однородной массы.
After 40 minutes, take out the dough and divide it into 4 parts. Preheat the oven to 190℃. Roll out the dough to a thickness of 1 cm. Lay out the filling tightly, then roll it into a tight roll.
Через 40 минут достаньте тесто и разделите его на 4 части. Разогрейте духовку до 190 ℃. Раскатайте тесто до толщины 1 см. Плотно выложите начинку, после чего сверните плотный рулет.
Top the rolls with jam, condensed milk or salted caramel.
Полейте рулеты джемом, сгущенкой или соленой карамелью.