Defrost the dough. Grease baking paper with oil. Preheat the oven to 200°C.
Разморозьте тесто. Смажьте бумагу для выпечки маслом. Поставьте разогреваться духовку до 200°С.
Place chocolate bars on the lightly rolled out dough, exactly in the middle. Next, trim the corners of the dough to create a cross with a chocolate center.
На слегка раскатанное тесто, ровно посередине, выложите плитки шоколада. Далее обрежьте углы теста, чтобы получился крест с серединой из шоколада.
On the sides, make cuts in the form of strips about 2 cm wide. It is better to make them obliquely, from the chocolate to the edge of the dough. Sprinkle the chocolate with nuts.
На боковых сторонах сделайте разрезы в виде полосок шириной около 2 см. Их лучше делать по косой, от шоколада к краю теста. Посыпьте шоколад орехами.
Wrap the top and bottom edges of the dough over the chocolate with nuts, and fold the side lines into a spikelet, folding one strip on top of the other so that the structure does not fall apart.
Верхние и нижние края теста заверните на шоколад с орехами, а боковые линии сложите колоском, складывая одну полоску на другую так, чтобы конструкция не развалилась.
Beat the egg and brush the top of the roll with it. Dessert is almost ready. Place it in an oven preheated to 170 ℃ for 20-25 minutes until golden brown.
Взбейте яйцо и смажьте им верх рулета. Десерт почти готов. Поместите его в предварительно разогретую до 170 ℃ духовку на 20-25 минут до появления румяности.
The finished roll can be consumed both warm and cooled. To add sophistication and variety, you can add a scoop of creamy ice cream, top with honey, chocolate topping or chocolate melted in a water bath.
Готовый рулет можно употреблять как в теплом, так и в остывшем виде. Для придания изысканности и разнообразия можно добавить шарик сливочного мороженого, полить медом, шоколадным топингом или растопленным на водяной бане шоколадом.