Peel the meat from films, rinse thoroughly and cut into thin strips. Wash and dry the desired amount of rice and vegetables. Chop the garlic, cut the bell pepper into thin strips.
Очистите мясо от пленок, тщательно промойте и нарежьте тонкими полосками. Промойте и просушите нужное количество риса и овощей. Измельчите чеснок, нарежьте болгарский перец тонкой соломкой.
In a small, deep bowl, combine the chopped meat with two tablespoons of sauce and mix thoroughly. Separate the white part of the onion from the green one and cut it separately so that the green part is finely chopped and the white part is in 2-centimeter pieces. Cook rice until cooked according to package instructions.
В небольшой глубокой миске смешайте нарезанное мясо с двумя столовыми ложками соуса, тщательно перемешайте. Отделите белую часть лука от зеленой и нарежьте отдельно так, чтобы зеленая часть была мелко рубленной, а белая – кусочками по 2 сантиметра. Сварите рис до готовности по инструкции на упаковке.
Heat 4 teaspoons vegetable oil in a frying pan over high heat. Add garlic and ground red pepper to the oil and fry the spices for about 1 minute. Pour the white part of the onion into the pan, add 2-3 tablespoons of water, cook for 5 minutes, stirring constantly. The onion will darken, remove the pan from the heat and transfer the vegetables to a deep plate.
Разогрейте 4 чайные ложки растительного масла на сковороде при сильном огне. Высыпьте в масло чеснок и красный молотый перец, обжарьте специи около 1 минуты. Высыпьте в сковороду белую часть лука, добавьте 2-3 столовые ложки воды, готовьте 5 минут, постоянно помешивая. Лук потемнеет, снимите сковороду с огня и переложите овощи в глубокую тарелку.
Heat the remaining oil in the same pan. Add half of the chopped beef and stir-fry for about 1 minute. Transfer the meat to the side dish and cover tightly with foil. Place the second half of the meat in the frying pan and, when ready, add it to the first half.
В этой же сковороде разогрейте оставшееся масло. Выложите половину нарезанной говядины, жарьте, помешивая, около 1 минуты. Переложите мясо к гарниру, плотно закройте фольгой. Вторую половину мяса отправьте на сковороду, по мере готовности переложите к первой половине.
Pour 6 tablespoons of teriyaki sauce into the same pan and cook for about 30 seconds, stirring constantly. Pour the sauce into a dish, mix everything carefully.
Налейте в ту же сковороду 6 столовых ложек соуса терияки и готовьте около 30 секунд, постоянно помешивая. Перелейте соус в блюдо, аккуратно все смешайте.
Garnish beef steak with fresh, aromatic herbs and freshly chopped peppers.
Дополните говяжий стейк свежей ароматной зеленью и свежим нарезанным перцем.