Peel and cut the onion into rings in advance. Drain the excess liquid from the mushrooms; it will not be needed. Thaw chicken breasts. Coarsely grate the cheese.
Заранее очистите и нарежьте кольцами лук. Лишнюю жидкость из грибов слейте, она не пригодится. Разморозьте куриные грудки. Крупно натрите сыр.
Place the chicken breast in a baking container and pour in some of the cream. Add pickled mushrooms on top. Sprinkle everything with chopped onion rings.
Положите в емкость для запекания куриную грудку, влейте часть сливок. Сверху добавьте маринованные грибы. Присыпьте все луком, нарезанным кольцами.
Cover the ingredients with the second part of the fillet, pour in the rest of the cream, add the remaining mushrooms and onions. Add spices to taste. Place the baking dish in the oven preheated to 180°C for 40-45 minutes.
Накройте ингредиенты второй частью филе, влейте оставшуюся часть сливок, всыпьте остальные грибы и лук. Добавьте специй по вкусу. Форму для запекания поставьте в духовку, разогретую до 180°С на 40-45 минут.
Remove the pan and sprinkle the chicken with grated cheese.
Доставьте форму, посыпьте курицу тертым сыром.
Serve the dish in beautiful clay pots, sprinkling each serving with aromatic herbs.
Подайте блюдо в красивых глиняных горшочках, посыпав каждую порцию ароматной зеленью.