Arrange all products conveniently. Prepare a colander, a grater and two deep dishes.
Расположите удобно все продукты. Подготовьте дуршлаг, терку и два глубоких блюда.
Prepare funchose. Pour boiling water over the noodles for 10 minutes. Drain the water through a colander and rinse it with water.
Приготовьте фунчозу. Залейте лапшу на 10 минут кипятком. Слейте воду через дуршлаг и промойте ее водой.
Prepare the vegetables. Cut the bell pepper and cucumber into strips, grate the carrots. Place the carrots in a dish, pour in soy sauce and vinegar, squeeze out the garlic and leave to marinate for 10 minutes.
Подготовьте овощи. Нарежьте болгарский перец и огурец соломкой, натрите на терке морковь. Выложите морковь в блюдо, залейте соевым соусом и уксусом, выдавите чеснок и оставьте на 10 минут мариноваться.
Prepare funchose. Add carrots, chopped pepper and cucumber to the funchose. Season with vegetable oil. Leave to infuse for 1 hour.
Приготовьте фунчозу. Добавьте к фунчозе морковь, нарезанный перец и огурец. Заправьте растительным маслом. Оставьте настаиваться 1 час.
For an impressive presentation, place the salad in a beautiful dish and sprinkle the dietary funchose with chopped herbs.
Для эффектной подачи выложите салат в красивое блюдо и посыпьте диетическую фунчозу нарезанной зеленью.