Clean the shrimp in advance and heat the water for the paste. The butter should not be cold. Leave it at room temperature for 20 minutes. Wash the vegetables, remove the stems and peel.
Заранее очистите креветки, нагрейте воду для пасты. Сливочное масло не должно быть холодным. Оставьте его при комнатной температуре на 20 минут. Овощи помойте, удалите плодоножки, очистите.
Place pasta in boiling water, reduce heat to medium, and simmer for 10 minutes.
В кипящую воду опустите пасту, уменьшите огонь до среднего уровня, варите в течение 10 минут.
Cut the prepared onion and pepper into small cubes, up to 2 centimeters in diameter. Coarsely grate the cheddar cheese.
Нарежьте подготовленный лук, перец, на мелкие кубики, диаметром до 2 сантиметров. Крупно натрите сыр чеддер.
Heat a frying pan, add butter. Add finely chopped onion. Fry it over medium heat until half cooked for 5-7 minutes, then add the diced pepper. Fry everything together for another 2-3 minutes. After this, place the shrimp in the pan.
Раскалите сковороду, выложите сливочное масло. Всыпьте мелко нарезанный лук. Обжарьте его на среднем огне до полуготовности в течение 5-7 минут, затем добавьте перец, нарезанный кубиками. Жарьте все вместе еще 2-3 минуты. После этого выложите в сковороду креветки.
Pour mushroom broth into the pan in small portions. Bring it to a boil, stir the pasta well and turn off the heat.
Небольшими порциями влейте в сковороду грибной бульон. Доведите его до кипения, хорошенько перемешайте пасту и выключите огонь.
Preheat the oven to 180°C. Drain pasta. Transfer the pasta to a baking dish. Top with stewed vegetables, shrimp and mushroom broth. Salt and pepper the pasta to taste.
Разогрейте духовку до 180°С. Слейте воду с пасты. Переложите макароны в форму для запекания. Сверху выложите тушеные овощи с креветками и грибным бульоном. Посолите и поперчите пасту по вкусу.
Sprinkle cheddar over pasta. Place the pan in an oven preheated to 180°C for 15 minutes.
Посыпьте пасту чеддером. Поставьте форму в разогретую до 180°С духовку на 15 минут.
Remove the pasta from the oven and let it sit for 10 minutes before serving.
Достаньте пасту из духовки, дайте ей постоять 10 минут перед подачей.
Using a sharp knife, cut the pasta into equal portions and serve with fresh vegetables.
Острым ножом нарежьте пасту на одинаковые порции и подайте со свожими овощами.