Boil and peel the eggs in advance, cook the sausages in boiling water for 7-10 minutes.
Заранее отварите яйца и очистите их, приготовьте колбаски, в кипящей воде в течение 7-10 минут.
Slice the eggs
Нарежьте яйца
Cut the sausages with a knife or mash with a fork, before doing this, remove the special casing.
Нарежьте колбаски ножом или разомните вилкой, перед этим удалите специальную оболочку.
Mix chopped eggs, sausages, lecho and spices in a deep container.
Смешайте в глубокой емкости нарезанные яйца, колбаски, лечо и специи.
Toast two slices of bread in a dry frying pan.
Поджарьте на сухой сковороде два ломтика хлеба.
Place the Vienna sausage filling one slice at a time. Top the sandwich with a second slice of bread.
По один ломтик выложите начинку из венских сосисок. Сверху накройте сэндвич вторым ломтиком хлеба.
Cut the sandwich into 2 halves and serve it with fresh vegetables.
Разрежьте сэндвич на 2 половинки и подайте его со свежими овощами.