Prepare ingredients for pasta with mushrooms in creamy sauce. Peel and finely chop the garlic. Wash the champignons, dry them, cut into plastic pieces. Grate the cheese on a medium grater and chop the herbs.
Подготовьте продукты для пасты с грибами в сливочном соусе. Почистите и мелко порубите чеснок. Шампиньоны помойте, обсушите, нарежьте пластиками. Сыр натрите на средней терке, зелень измельчите.
Prepare the cream sauce. Heat olive oil in a frying pan. Add butter. Fry the chopped garlic until golden, 3 minutes. Remove the pan from the heat and let sit for 5 minutes to allow the oil to absorb the garlic flavor. Then put the pan back on the heat, add the mushrooms to the garlic and fry the mushrooms until golden brown. Pepper, salt, add seasoning, stir. When all the liquid has evaporated from the mushrooms, pour in the cream and simmer for 10-15 minutes.
Приготовьте сливочный соус. В сковороде разогрейте оливковое масло. Добавьте сливочное масло. Обжарьте нарезанный чеснок до золотистого цвета 3 минуты. Уберите сковородку с огня и дайте постоять так 5 минут, чтобы масло впитало аромат чеснока. Затем снова поставьте сковороду на огонь, добавьте грибы к чесноку и обжарьте до золотистого цвета грибов. Поперчите, посолите, добавьте приправу, перемешайте. Когда из грибов испарится вся жидкость, влейте сливки и тушите 10-15 минут.
Prepare the pasta. Boil spaghetti in salted water for 8-10 minutes. Drain in a colander. Add olive oil to prevent them from sticking.
Приготовьте пасту. Отварите спагетти в подсоленной воде 8-10 минут. Откиньте на дуршлаг. Добавьте оливковое масло, чтобы они не слиплись.
Place the spaghetti on a plate, then the mushrooms in the sauce. Top generously with Parmesan cheese and herbs.
Выложите спагетти на тарелку, затем грибы в соусе. Сверху обильно посыпьте сыром пармезан и зеленью.