Rinse the meat and pat dry with a paper towel.
Промойте мясо и промокните бумажным полотенцем.
Prepare the meat. Cut the chicken breast into cubes, add Italian herbs, salt and pepper. Fry the chicken in butter until golden brown and place on a plate.
Подготовьте мясо. Нарежьте кубиками куриную грудку, добавьте итальянские травы, соль и перец. Обжарьте курицу на сливочном масле до золотистой корочки и положите на тарелку.
Prepare the sauce. Pour cream into the same pan in which you fried the meat. Bring to a boil. Grate Parmesan on a coarse grater. Add Parmesan cheese to the boiling cream along with the cream cheese. Add nutmeg. Cook until cheese melts. The sauce should thicken a little.
Приготовьте соус. В ту же сковороду, на которой обжаривали мясо, влейте сливки. Доведите до кипения. На крупной терке натрите пармезан. Добавьте в кипящие сливки пармезан вместе с творожным сыром. Всыпьте мускатный орех. Готовьте до расплавления сыра. Соус должен немного загустеть.
Boil the pasta. Boil the pasta in boiling salted water for 7-10 minutes and drain the finished pasta. Add pasta to sauce. Add fried chicken. Stir, warm up a little and serve.
Отварите пасту. В кипящей подсоленной воде отварите пасту 7-10 минут и слейте с готовых макарон воду. Выложите пасту к соусу. Добавьте обжаренную курицу. Перемешайте, немного прогрейте и подавайте к столу.
Garnish the finished pasta with finely chopped parsley.
Готовую пасту украсьте мелко порезанной зеленью петрушки.