Wash carrots, cucumbers and onions. Peel the carrots and onions. Boil water in a saucepan for about 2 liters.
Помойте морковь, огурцы и лук. Очистите морковь и лук от кожуры. Закипятите воду в кастрюле примерно 2 литра.
Prepare funchose. Place the required amount of noodles into a saucepan with boiling water. Add 0.5 tsp. vinegar, 1 tsp. vegetable oil and 1 tsp. salt. Let the noodles swell and become soft. Make sure it doesn't lose its shape.
Приготовьте фунчозу. В кастрюлю с кипятком опустите нужное количество лапши. Добавьте 0,5 ч.л. уксуса, 1 ч.л. растительного масла и 1 ч.л. соли. Дайте лапше набухнуть и стать мягкой. Следите, чтобы она не потеряла форму.
Prepare carrots the Korean way. Grate the carrots using a Korean carrot grater or cut into thin strips. Salt the carrots and press a little with your hands. Add vinegar and Korean carrot seasoning. Mix well. Cut the onion into half rings. Pour 150 g of vegetable oil into a heated frying pan and fry the onion until golden brown. Remove the onion and pour oil over the carrots. Add chopped garlic and mix everything.
Приготовьте морковь по-корейски. На терку для корейской морковки натрите морковь или нарежьте тоненькой соломкой. Посолите морковь, немного примните руками. Добавьте уксус и приправу для корейской моркови. Хорошо перемешайте. Лук нарежьте полукольцами. На разогретую сковороду влейте 150 г растительного масла и обжарьте лук до золотистого цвета. Лук достаньте, а маслом залейте морковь. Всыпьте измельченный чеснок и все перемешайте.
Drain the water from the funchose and add carrots to it. Let sit for about 60 minutes.
Слейте воду с фунчозы и добавьте в нее морковь. Дайте настояться около 60 минут.
Cut the cucumber into strips and add to the salad before serving.
Нарежьте огурец соломкой и перед подачей добавьте в салат.
Sprinkle the finished funchose with cucumber and carrots with chopped green onions or sesame seeds.
Готовую фунчозу с огурцом и морковью посыпьте измельченным зеленым луком или кунжутными семечками.